­

Det vides ikke med nøjagtighed, hvor skikken opstod, eller hvor håndlæsningen første gang blev brugt af mennesker. Det vides med sikkerhed, at der i ældgamle hinduskrifter er fundet optegnelser, der viser, at man i det andet årtusinde før Kristus har studeret hænderne og markeringerne i hænderne. Den kendsgerning, at egentlige regler for læsning af hænder var nedskrevet, må betyde, at håndlæsningen allerede havde eksisteret i lang tid.

Nu til dags er håndlæsning et anerkendt ”redskab”, selv om mange dog stadig mener, at det er noget mystisk noget.

Hvorfor studerer man netop hænderne? Jo, her findes tusindvis af nerveenheder, der har direkte forbindelse til hjernen, og derfor betragter man håndfladens linjer og markeringer som et ”spejlbillede” af ejerens personlighed samt fysiske og følelsesmæssige tilstand.

Linjer og tegn forandres med tiden, præcis som fingre og håndflader kan blive mere kødfulde eller spinklere. Derfor kan gode som dårlige tegn faktisk både komme og gå.

Populært sagt kan man sige, at håndlæsning er et stort stykke detektivarbejde, hvor håndlæseren skal samle en masse oplysninger ind. Og ved god og grundig analyse kan håndlæseren give et væld af oplysninger om hændernes ejer, bl.a. karaktertræk, adfærd, psyke, fysik, afdække skjulte evner, stærke sider, svage sider, kærlighed, parforhold, arbejde, begivenheder eller handlinger, som sandsynligvis bliver truffet i fremtiden.

I nutidens håndlæsning bruges meget andet end linjerne i hænderne. En håndlæser ser også på håndfacon, fingre, negle, hud, ringe, skader m.m., og inde i hænderne ses på linjerne, armbånd, ”puderne”, tegn m.m. og der laves en årsudmåling (4 - 6 år frem).

Du kan have flere grunde til at få en personlig tydning. Det kan være nysgerrighed eller et oprigtigt behov for hjælp. En håndlæsning kan hjælpe dig til at se, hvor dine muligheder ligger, den kan vejlede dig og give dig en idé om de tendenser, der ligger i tiden fremover.

Jeg har en regel der siger at der SKAL gå min. et år mellem hver læsning.

 

 

Anne Marie er her

Introduktion


En kort introduktion til håndlæsning

FÅ LÆST DINE HÆNDER VIA FOTO!

Du sender mig foto af begge håndflader, og begge håndrygge. 
Det er vigtigt at det er et skarpt foto, men foto med mobilen plejer at være ok. Det er vigtigt at jeg kan se alle linier i hænderne, så det er bedst at fotografere hver hånd for sig. HUSK at vehæfte billederne som en fil !  Opgiv alder.
Man kan stille 3 konkrete spørgsmål. så sender jeg en lydfil med læsningen. Hvor der også vil være lidt om personlighed og potentialer, selvfølgelig ikke lige så uddybende, som en fysisk læsning, men det kan give svar her og nu.

Prisen er 500.- som betales via Mobile Pay. 
Send mail vedhæftet foto`s til booking@annemariedanefeldt.dk
Man skal regne med Max. 5 dages leveringstid.

 

­