­

Hej Alle Håndlæsere.

Har du taget en håndlæseruddannelse....måske for flere år siden, men aldrig er kommet rigtig igang med at bruge det, har du nok brug for et kærligt spark, og brug for at få opdateret dine kundskaber.

Så er dette  kursus da lige noget for dig.

Jeg holder kursus i weekenden d. 7.& 8. August , hvor vi vil genopfriske gammel viden, og øve.

Der vil være max. 6 på holdet. Prisen er 2500.-

Du behøver ikke at have taget uddannelsen hos mig.

Det vil foregå hos mig i Ødsted (mellem Kolding og Vejle)

Har det din interesse, så skriv en mail til mig på  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Efrer i mange år at have kørt Danmark tyndt, har jeg nu besluttet at de aller fleste håndlæsninger fremover kommer til at foregå i mine egne lokaler.

Adr. Ribevej 35 Ødsted 7100 Vejle ( mellem Kolding og Vejle.

Man bestiller stadig tid på mail  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anne Marie Danefeldt kommer over hele landet og mange steder fast hver måned.

Konsultation og arrangementer bookes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. :DET ER IKKE MULIGT AT BESTILLE DIREKTE FRA HJEMMMESIDEN

tlf.  22557613  mandag til torsdag kl. 18.00-20.00

En håndlæsning varer ca. en time, der bliver optaget, og tilsendt på lydfil.

PRISEN er 1250.- ( MobilPay eller kontant )

DET ER VIGTIGT AT MAN MØDER OP TIL AFTALT TID !

(Hvis man kommer 5 min. for sent, kan man risikere at blive afvist, da jeg har kunder hver hele time )

Der kan desuden bestilles gavekort til konsultationer, lige som specielle firma- og foreningsarrangementer tilbydes. Herunder også foredrag om kiromanti.

Alle læsninger ligger i dagtimer mandag - fredag, med første læsning kl. 8 og sidste kl. 13.

Fotolæsning, er en nem og hurtig måde at få svar på enkelte konkrete spørgsmål, dog ikke så uddybende som en "rigtig håndlæsning"   Fotolæsning forregår på mail, hvor man sender mig et billede af hver håndflade, og et billede af hver håndryg.....de SKAL vedhæftes som en fil....det er vigtigt. Man skal skrive sin alder, og 3 meget konkrete spørgsmål. Hvis man vil skrive lidt uddybende om sig selv, må man også gerne det, men ikke nødvendigt  .Betal 500.- via Mobile Pay  22557613    og send  mailen til   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.                                                                                                                                                                                                                                    

 

 

 

 

 

 

 

Om kiromanti

Født i 1955 i Fiskenes tegn. Oprindelig uddannet dekoratør og har arbejdet med dette fag i mange år. Den store interesse for håndlæsning fik Anne Marie efter en konsultation hos kiromantikeren Agma i 1989. Anne Marie tog efterfølgende en to-årig uddannelse i kiromantik hos Agma.

Siden 1992 har Anne Marie arbejdet professionelt med håndlæsning sideløbende med sit arbejde som dekoratør. “Håndlæsning er mit hjertebarn” udtaler Anne Marie og har siden sommeren 1999 udelukkende beskæftiget sig med at give konsultationer til klienter over hele landet.

Anne Marie blev landskendt, da hun deltog i Tv2 programmet " Den6.sans , og Oraklerne på Zulu, derefter fulgte en del andre TV og radio programmer. Anne Marie skrev også bogen " Håndlæsning for nysgerrige."

 

 

 

 

Anne Marie Danefeldt

Anne Marie er her

Introduktion


En kort introduktion til håndlæsning

FÅ LÆST DINE HÆNDER VIA FOTO!

Du sender mig foto af begge håndflader, og begge håndrygge. 
Det er vigtigt at det er et skarpt foto, men foto med mobilen plejer at være ok. Det er vigtigt at jeg kan se alle linier i hænderne, så det er bedst at fotografere hver hånd for sig. HUSK at vehæfte billederne som en fil !  Opgiv alder.
Man kan stille 3 konkrete spørgsmål. så sender jeg en lydfil med læsningen. Hvor der også vil være lidt om personlighed og potentialer, selvfølgelig ikke lige så uddybende, som en fysisk læsning, men det kan give svar her og nu.

Prisen er 500.- som betales via Mobile Pay. 
Send mail vedhæftet foto`s til booking@annemariedanefeldt.dk
Man skal regne med Max. 5 dages leveringstid.

 

­